Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Jedinstveni upravni odjel Općine Ružić poziva korisnike da predaju zahtjeve za isplatu jednokratne novčane pomoći stimulacijskog karaktera učenicima, studentima i vrtićkoj djeci.

Temeljem Odluke o isplati jednokratne pomoći vrtićkoj djeci, učenicima i studentima koju je općinski načelnik donio dana 01. rujna 2023. godine, isplatit će se slijedeći iznosi:

a) Vrtićkoj djeci upisanoj u Dječji vrtić Drniš (odjeljenje Drniš i Gradac) s prebivalištem na području Općine Ružić po 50,00 eura,
b) Učenicima osnovne škole upisanima u Područnu školu Gradac s prebivalištem na području Općine Ružić po 120,00 eura,
c) Učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Općine Ružić po 150,00 eura,
d) Redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Ružić po 220,00 eura.

Jednokratna pomoć uplaćivat će se na račun korisnika po zaprimanju zahtjeva.

Roditelji ili staratelji vrtićke djece, osnovnoškolca i srednjoškolaca trebaju u prostorije Općine Ružić u Gradcu, na adresi Put kroz Gradac 25, predati:
- zahtjev za isplatu jednokratne pomoći,
- kopiju osobne iskaznice.
Roditelji srednjoškolaca koji ne pohađaju Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu trebaju priložiti i potvrdu o upisu u školsku godinu 2023./2024.

Studenti s prebivalištem na području Općine, neovisno o mjestu u kojem studiraju, trebaju, uz gore navedenu dokumentaciju, priložiti i potvrdu fakulteta da su upisani u akademsku godinu 2023./2024.

Uvjet za isplatu jednokratne pomoći je da kućanstvo u kojem korisnici žive nema dugovanja prema Općini s osnova komunalne naknade.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ružić na telefon 022/872-811, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrasci zahtjeva za isplatu jednokratne potpore za sve kategorije korisnika mogu se preuzeti na linkovima ispod teksta te u zgradi Općine Ružić na adresi Put kroz Gradac 25.

Zahtjevi će se zaprimati do zaključno 30. studenoga 2023.godine.


OBRAZAC ZAHTJEVA ZA ISPLATU - VRTIĆKA DJECA

OBRAZAC ZAHTJEVA ZA ISPLATU - UČENICI

OBRAZAC ZAHTJEVA ZAISPLATU - STUDENTI