Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Kao što je to bilo i protekle dvije godine proslava Dana Općine Ružić i ove godine ima svoj službeni-protokolarni i javni-pučki dio.

Protokolarni dio obilježavanja započet će u subotu, 3. rujna u 17.00 sati svečanom sjednicom Općinskog vijeća, nakon čega slijedi polaganje vijenaca na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima na groblju u Gradcu, a u 18.00 sati načelnik će upriličiti prigodni domjenak za vijećnike, goste i uzvanike u prostorijama općine.

Nešto iza toga, na malonogometnom igralištu osnovne škole u Gradcu, započinje završnica malonogometnog turnira i prigodni zabavni program.

U 19.00 sati na rasporedu je utakmica za treće mjesto, a u 20.00 sati finalna utakmica turnira. Potom, negdje oko 21.00 sati, nakon svečane dodjele nagrada najboljima, na košarkaškom igralištu započet će zabavni program u kojem će nastupiti Etno udruga Petrovo polje, KUD Sveti Ilija Kljaci te guslar Dane Jurić.

Za zabavu do kasnih noćnih sati pobrinut će se Marko Dodig Paško i bend Mak iz Splita koji će svojim pjesmama i veselicama zabavljati nazočne.

Posebna atrakcija ovogodišnje proslave Dana općine je gastronomska ponuda. Naime, u organizaciji Braniteljske zadruge Petrovo polje gostima će se nuduti nesvakidašnja delicija – vol sa ražnja. Zasigurno jedan razlog više da se i sami pridružite našoj proslavi.

Radujemo se Vašem dolasku!

DOWNLOAD