Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Gradsko društvo Crvenog križa Drniš obaviještava sve korisnike zajamčene minimalne naknade kao i starije materijalno i financijski slabostojeće građane drniške krajine, pa tako i žitelje Općine Ružić, da u prostorijama Crvenog križa Drniš do kraja mjeseca studenoga mogu predignuti poklon pakete hrane i higijenskih potrepština.

Pravo na pakete koji su osigurani u okviru programa „Humanitarni paket za Dalmaciju i primorje“ imaju svi korisnici zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb, kao i svi građani stariji od 65 godina čija mjesečna primanja ne prelaze 1.500 kuna ako su samci, odnosno 2.000 kuna ako su u paru.

Poklon paketi se, uz predočenje osobne iskaznice i odreska od mirovine, odnosno socijalne pomoći, mogu preuzeti svakim radnim danom, osim utorka 28. 11., u vremenu od 08-13 sati u prostorijama Crvenog križa Drniš, ulica Nikole Tesle 39.

Ovim putem molimo sve naše građane da o ovoj akciji obavijeste svoje osobito starije i potrebite susjede, prijatelje, rodbinu i znance koji ne koriste Internet i druge medije i koji stoga nisu upoznati sa podjelom paketa, kako bi svi mogli iskoristiti pravo koje im pripada.

Ostale informacije u svezi akcije mogu se dobiti na telefon Crvenog križa Drniš 886-755.