Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Od ponedjeljka 17. rujna u prostorijama Općine Ružić zaprimat će se zahtjevi za isplatu jednokratne pomoći učenicima, studentima i vrtićkoj djeci koja imaju prebivalište na području općine.

Financijska pomoć u iznosu od 300,00 kuna za vrtičku djecu, 500,00 kuna za učenike osnovne škole, 800,00 kuna za učenike srednjih škola te 1.500,00 kuna za studente uplaćivat će se na račun korisnika po zaprimanju zahtjeva.

Roditelji ili staratelji vrtićke djece, osnovnoškolca i srednjoškolaca trebaju u prostorije Općine Ružić u Gradcu, na adresi Put kroz Gradac 25, predati:

- potvrdu o upisu u školu, odnosno vrtić, (osim srednjoškolaca upisanih u Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu)
- zahtjev za isplatu jednokratne pomoći,
- kopiju osobne iskaznice,
- broj tekućeg ili žiro-računa.

Studenti s prebivalištem na području općine, neovisno o mjestu u kojem studiraju, trebaju, uz prije navedenu dokumentaciju, priložiti i potvrdu fakulteta da su upisani u akademsku godinu 2018./2019.

Uvjet za isplatu jednokratne pomoći je da domaćinstvo u kojem korisnici žive nema dugovanja prema općini s pozicije komunalne naknade.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ružić na telefon 022/872-811, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u prostorijama općine radnim danom u vremenu od 08.00-14.00 sati.

Obrasce zahtjeva za isplatu jednokratne pomoći za sve tri kategorije korisnika može se preuzeti osobno u prostorijama Općine Ružić svakim radnim danom u vremenu od 08.00 do 14.00 sati ili skinuti na donjem linku na način da se klikom na link datoteka spremi na računalo te potom raspakira ZIP arhiva i odabere jedan od tri ponuđena PDF obrasca, ovisno o kategoriji potpore koja se traži.

DOWNLOAD