Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Od kraja studenoga 2018. godine na snazi je novi način prikupljanja miješanog komunalnog otpada na području Općine Ružić.
Sa ulica su uklonjeni kontejneri od 1100 litara, a domaćinstva su dobila kućne spremnike od 80 i 120 litara

Gradska čistoća praznit će spremnike četiri puta mjesečno. Građani su dužni u dane odvoza svoje spremnike izvesti na vidljivo mjesto u blizini svojih stambenih objekata.
Građani do čijih kuća ne može pristupiti komunalno vozilo dužni su svoje spremnike izvesti na najbliže mjesto gdje vozilo može pristupiti.
U protivnom njihovi spremnici neće biti ispražnjeni!

Raspored odvoza otpada po naseljima:

SRIJEDA:
Otavice, Gradac i Ružić (od Bučića do Skeje)

ČETVRTAK:
Ružić (od Skeje prema Moseću), MOSEĆ, UMLJANOVIĆI, KLJAKE, ČAVOGLAVE i MIRLOVIĆ POLJE.

Molimo sve građane koji do sada nisu dobili svoje spremnike da se u što skorijem roku obrate Gradskoj čistoći Drniš gdje će ispuniti Izjavu o načinu prikupljanja miješanog komunalnog otpada nakon čega će im biti dostavljeni spremnici.

Zbog nedostatka spremnika za odvojeno prikupljanje otpada (papir, staklo, plastika) isti se neće odvojeno prikupljati sve do nabavke odgovarajućih spremnika.

Nakon što se građanima podjele spremnici za odvojeno prikupljanje otpada uspostavit će se novi plan odvoza o čemu će građani biti obaviješteni.

Dodatne informecije građani mogu dobiti u Gradskoj čistoći Drniš i Općini Ružić:

Gradska čistoća Drniš - tel.: 886-161, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Općina Ružić - tel.: 872-811, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

DOWNLOAD