Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Potpisivanjem Zapisnika o postupku primopredaje izvršnih ovlasti u uredu načelnika Općine Ružić u Gradcu, u ponedjeljak 24. svibnja i službeno je izvršena primopredaja izvršnih ovlasti između dosadašnjeg načelnika Općine Ružić Ante Pijuka i novoizabranog načelnika Dalibora Durdova.
Formalna procedura primopredaje izvršnih ovlasti trajala je kratko budući da je novoizabrani načelnik do sada profesionalno obnašao dužnost zamjenika načelnika te je upoznat sa poslovanjem i funkcioniranjem Općine Ružić u proteklom četverogodišnjem mandatu.
Zapisnikom o primopredaji izvršnih ovlasti konstarirano je da stanje žiro računa Općine Ružić na dan primopredaje iznosi 1.190.959,98 kuna te da Općina Ružić na dan primopredaje nema dugova, kredita niti dospjelih nepodmirenih obveza.
S druge strane, Općina Ružić od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju potražuje nadoknadu sredstava uloženih u izgradnju dječjeg vrtića u Gradcu u iznosu od 1.234.050,95 kuna.
Bivši načelnik Ante Pijuk na kraju je zahvalio svom dosadašnjem zamjeniku i sužbenicama Jedinstvenog upravnog odjela Općine Ružić na suradnji te novom načelniku zaželio sreću i uspjeh u obnašanju dužnosti.

Primopredaja 2