Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Jedinstveni upravni odjel Općine Ružić poziva korisnike da predaju zahtjeve za isplatu jednokratne novčane pomoći stimulacijskog karaktera učenicima, studentima i vrtićkoj djeci.

Temeljem Odluke o isplati jednokratne pomoći vrtićkoj djeci, učenicima i studentima koju je općinski načelnik Dalibor Durdov donio 06. rujna 2021. godine isplatit će se slijedeći iznosi:
a) Vrtićkoj djeci upisanoj u dječji vrtić Drniš (odjeljenje Drniš i Gradac) s prebivalištem na području Općine Ružić po 300,00 kuna.
b) Učenicima osnovne škole upisanima u Područnu školu Gradac s prebivalištem na području Općine Ružić po 800,00 kuna
c) Učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Općine Ružić po 1.000,00 kuna
d) Redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Ružić po 1.500,00 kuna

Jednokratna pomoć uplaćivat će se na račun korisnika po zaprimanju zahtjeva.

Roditelji ili staratelji vrtićke djece, osnovnoškolca i srednjoškolaca trebaju u prostorije Općine Ružić u Gradcu, na adresi Put kroz Gradac 25, predati:
- zahtjev za isplatu jednokratne pomoći,
- kopiju osobne iskaznice.
Roditelji srednjoškolaca koji ne pohađaju Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu trebaju priložiti i potvrdu o upisu u školsku godinu 2021./2022.

Studenti s prebivalištem na području općine, neovisno o mjestu u kojem studiraju, trebaju, uz prije navedenu dokumentaciju, priložiti i potvrdu fakulteta da su upisani u akademsku godinu 2021./2022.

Uvjet za isplatu jednokratne pomoći je da kućanstvo u kojem korisnici žive nema dugovanja prema općini s pozicije komunalne naknade.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ružić na telefon 022/872-811, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrasci zahtjeva za isplatu jednokratne potpore za sve kategorije korisnika mogu se preuzeti na linkovima ispod teksta te na ulazu u zgradu Općine Ružić na adresi Put kroz Gradac 25.

NAPOMENA:
Zbog složene epidemiološke situacije molimo građane da maksimalno koriste obrasce s interneta te iste popunjene s ostalom potrebnom dokumentacijom odlože u za to previđeni odjeljak na ulazu u zgradu općine kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri izbjegao socijalni kontakt sa zaposlenicima.
Također, molimo da se unaprijed pripreme preslike osobnih iskaznica jer zbog posebnih epidemioloških mjera neće biti moguće fotokopirati osobne iskaznice u općinskim uredima kako je to bio običaj prošlih godina.

Zahtjevi će se zaprimati do zaključno 30. studenoga 2021.godine.


ZAHTJEV ZA ISPLATU STUDENTI

ZAHTJEV ZA ISPLATU UČENICI

ZAHTJEV ZA ISPLATU VRTIĆKA DJECA