Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Jedinstveni upravni odjel Općine Ružić poziva korisnike da predaju zahtjeve za isplatu jednokratne novčane pomoći stimulacijskog karaktera učenicima, studentima i vrtićkoj djeci.

Temeljem Odluke o isplati jednokratne pomoći vrtićkoj djeci, učenicima i studentima koju je općinski načelnik Dalibor Durdov donio 23. rujna 2022. godine, isplatit će se slijedeći iznosi:

a) Vrtićkoj djeci upisanoj u Dječji vrtić Drniš (odjeljenje Drniš i Gradac) s prebivalištem na području Općine Ružić po 300,00 kuna.
b) Učenicima osnovne škole upisanima u Područnu školu Gradac s prebivalištem na području Općine Ružić po 800,00 kuna
c) Učenicima srednjih škola s prebivalištem na području Općine Ružić po 1.000,00 kuna
d) Redovnim studentima s prebivalištem na području Općine Ružić po 1.500,00 kuna

Jednokratna pomoć uplaćivat će se na račun korisnika po zaprimanju zahtjeva.

Roditelji ili staratelji vrtićke djece, osnovnoškolca i srednjoškolaca trebaju u prostorije Općine Ružić u Gradcu, na adresi Put kroz Gradac 25, predati:
- zahtjev za isplatu jednokratne pomoći,
- kopiju osobne iskaznice.
Roditelji srednjoškolaca koji ne pohađaju Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu trebaju priložiti i potvrdu o upisu u školsku godinu 2022./2023.

Studenti s prebivalištem na području Općine, neovisno o mjestu u kojem studiraju, trebaju, uz prije navedenu dokumentaciju, priložiti i potvrdu fakulteta da su upisani u akademsku godinu 2022./2023.

Uvjet za isplatu jednokratne pomoći je da kućanstvo u kojem korisnici žive nema dugovanja prema Općini s osnova komunalne naknade.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ružić na telefon 022/872-811, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Obrasci zahtjeva za isplatu jednokratne potpore za sve kategorije korisnika mogu se preuzeti na linkovima ispod teksta te u zgradi Općine Ružić na adresi Put kroz Gradac 25.

Zahtjevi će se zaprimati do zaključno 30. studenoga 2022.godine.


OBRAZAC ZAHTJEV ZA ISPLATU - VRTIĆKA DJECA

OBRAZAC ZAHTJEV ZA ISPLATU - UČENICI

OBRAZAC ZAHTJEV ZA ISPLATU - STUDENTI