Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr

Poštovani posjetitelji!

Kao što primjećujete, web stranice općine Ružić su redizajnirane i osvježene.

Naime, prije nešto manje od dvije godine izradili smo službene web stranice kako bismo široj javnosti prezentirali našu JLS, a našim sugrađanima omogućili kvalitetniji uvid u rad tijela općinske vlasti. No, kao što to obično biva, vrijeme je pokazalo mane i nedostatke, pa se ubrzo pokazala potreba za redizajniranjem stranice kako bi njezin sadržaj bio prilagođen našim stvarnim potrebama. Tako smo, odlukom Općinskog vijeća, jesenas krenuli u izradu nove službene web stranice općine Ružić koju Vam danas predstavljamo.

Glavne značajke nove web stranice su dinamičnost i obogaćen sadržaj.

Na našoj novoj stranici bit će sadržajno, slikom i tekstom, zastupljene sve udruge, sportske i ine, vjerske zajednice, političke stranke, ustanove i institucije koje djeluju na području općine Ružić.

Na zasebnoj stranici bit će objavljivani svi važniji akti općinske vlasti u izvornom i službenom obliku (kao pdf ili text datoteke) što će zasigurno, uz bolju informiranost lokalnog stanovništva, doprinijeti i transparentnosti rada upravnih tijela općine.

Nove stranice daju mnogo prostora i Vama, našim posjetiteljima, da svojim komentarima ocjenjujete sadržaj svake pojedinačne stranice, a osmislili smo i zasebnu stranicu "Vaš kutak" u kojoj ćete i Vi moći pisati o aktualnostima i temama koje držite bitnima za život naše lokalne zajednice.

Jednako tako, osmislili smo i posebnu stranicu za našu djecu i mladež gdje ćemo pisati o temama važnim za njihov uzrast, omogućujući i njima da svojim pisanim i drugim prilozima sudjeluju u uređenju ove stranice

Sve stranice imaju bogatu foto-galeriju sa fotografijama visoke razlučivosti, jer "jedna slika govori više od tisuću riječi", a mi uistinu imamo što za pokazati.

Naposljetku, napominjemo da je nova web stranica još u fazi testiranja, pa Vas molimo za razumijevanje ukoliko još uvijek sve ne funkcionira kako treba. To će biti rješeno kroz slijedećih nekoliko dana.

Želimo Vam ugodne Božićne i novogodišnje blagdane!

Općina Ružić