Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Župan Goran Pauk u ime županije Šibensko-kninske i županijske vatrogasne zajednice predao je na svečanosti ispred zgrade općine u Gradcu načelniku Općine Ružić Josipu Sučiću ključeve novog vatrogasnog vozila za potrebe DVD-a Ružić - vatrogasne cisterne marke MAN nosivosti 7500 litara.

Riječ je o 470.000 kuna vrijednom vozilu velike nosivosti i manevrskih mogućnosti opremljenom visokotlačnim pumpama u drugom vatrogasnom opreom kojega je županijska vatrogasna zajednica sufinancirala sa 80% dok je ostatak financirala Općina Ružić.
Župan je prilikom predaje načelniku Sučiću i zapovjedniku DVD-a Ružić Jošku Čuli zaželio mnogo sreće i što manje intervencija.

Svečanosti su, uz župana Pauka i načelnika Sučića, nazočili i predstojnik ureda župana Novica Ljubičić, zapovjednik ŽVZ-a Darko Dukić, tajnik ŽVZ-a Jordan Žaja i zapovjednik JVP-a Drniš Ivo Bilić i drugi.
Inače, predmetno vatrogasno vozilo osim u vatrogasne svrhe služit će i za opskrbu pitkom vodom onog dijela općine koji još nema vodovodnu mrežu.