Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Općinsko vijeće Općine Ružić donijelo je na svojoj 17. sjednici od 25. kolovoza Odluku o raspodjeli sredstava s pozicije Naknade školskoj djeci i studentima, Proračuna Općine Ružić za 2011. godinu.

Prema toj Odluci svim učenicima Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog - područnim odjeljenjima u Gradcu i Čavoglavama - isplatit će se po 700,00 kuna u gotovini, dok će se redovnim učenicima srednjih škola koji imaju prebivalište na području općine isplatiti po 1.000,00 kuna, također u gotovini. Studentima koji imaju prebivalište na području općine bit će isplaćeno po 1.500,00 kuna na žiro račun.
Sredstva će se isplatiti kad se steknu uvjeti, odnosno upisi u škole i fakultete za školsku godinu 2011./2012.

Vijeće je na istoj sjednici donijelo i Odluku o odabiru najpovoljnije ponude za obavljanje komunalne djelatnosti prijevoza pokojnika na području općine. Koncesiju su temeljem pristiglih ponuda dobili Pogrebna služba Parać i Obrt za pogrebne djelatnosti Gloria iz Drniša.

Vijećnici su također jednoglasno donijeli Odluku o učlanjenju u Lokalnu akcijsku grupu KRKA, čija će se osnivačka skupština održati u rujnu.

Usvojeno je i Polugodišnje izvješće i Zaključak o izvršenju proračuna kao i Zaključak o korištenju sredstava tekuće pričuve za razdoblje siječanj – lipanj 2011. godine.