Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Nakon osvojene zlatne medalje i titule Šampiona kvalitete na međunarodnom sajmu pršuta u Sinju 2010. godine, „Baba delicije d.o.o.“ poduzeće u suvlasništvu Ante Reljanovića Badže, Darka i Ante Babića, osvojilo je svoje do sada najznačajnije priznanje i jedno od najznačajnijih koje se uopće može osvojiti. Na međunarodnom sajmu pršuta u istarskom Tinjanu u konkurenciji preko 35 proizvođača iz petnaestak europskih zemalja „Baba delicije“ osvojile su zlatnu medalju u kategoriji „Dimljeni pršut s kožom“.

Ovogodišnji uspjeh u Tinjanu pokazatelj je konstantnog rasta u kvaliteti ovog autohtonog gurmanskog proizvoda. Naime, „Baba delicije“ prije dvije godine su u Tinjanu osvojile brončanu, a prošle godine srebrnu medalju u istoj kategoriji. Ova zlatna medalja kruna je njihova dugogodišnjeg truda da tržištu ponude vrhunski kvalitetan drniški pršut i povrate mu slavu koju je imao dok je nalazio svoje mjesto na stolovima brojnih svjetskih uglednika,od britanske kraljice do američkog predsjednika.

O značenju ovog odličja najbolje svjedoči činjenica da je osvojeno u konkurenciji proizvođača najpoznatijih svjetskih gurmanskih nacija poput Francuske, Italije, Španjolske, Njemačke, a nadmetao sa čak i sa slavnom i po mišljenjima mnogih nenadmašnom španjolskom Pata negrom.
Baba delicije ove je godine stavila u funkciju i svoj novi i suvremeni pogon u Pakovu selu kapaciteta 24 000 pršuta godišnje i time postavila temelje da se kvantitetom i kvalitetom okrene zahtjevnijem domaćem, ali i izvoznom tržištu.