Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Općina Ružić i ove će godine jednokratnom pomoći stimulativnog karaktera pomoći učenicima i studentima koji imaju prebivalište na području općine.

Financijska pomoć u iznosu od 500,00 kuna za učenike osnovne škole, 800,00 kuna za učenike srednjih škola te 1.500,00 kuna za studente uplaćivat će se na tekući račun korisnika od slijedećeg tjedna.

Roditelji ili staratelji osnovnoškolca upisanih u područna odjeljenja Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog u Gradcu i Čavoglavama, kao i roditelji srednjoškolaca upisanih u Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu, trebaju u prostorijama Općine Ružić u Gradcu, Put kroz Gradac 25, potpisati zahtjev te priložiti kopiju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa.

Roditelji osnovnoškolaca i srednjoškolaca upisanih u druge osnovne i srednje škole, a koji imaju prebivalište na području općine, uz gore navedenu dokumentaciju trebaju priložiti i potvrdu škole u kojoj su upisani.

Studenti s prebivalištem na području općine, neovisno o mjestu u kojem studiraju, trebaju, uz kopiju osobne iskaznice i kartice tekućeg računa, priložiti potvrdu fakulteta da su upisani u akademsku godinu 2017./2018.

Uvjet za isplatu jednokratne pomoći đacima i studentima je da domaćinstvo u kojem žive nema dugovanja prema općini s pozicije komunalne naknade.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ružić na telefon 022/872-811, e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u prostorijama općine radnim danom u vremenu od 08.00-14.00 sati