Put kroz Gradac 25, 22322 Ružić | Telefon: 022/872-811 E-mail: opcina-ruzic@si.t-com.hr
Centar za socijalnu inkluziju Šibenik poziva mlade osobe u dobi od 15 do 29 godina koje su nazaposlene, ne obrazuju se i ne usavšavaju te nisu u evidenciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (neaktivni) da se uključe u projekt „Odluči i kreni“ unutar kojeg im je omogućeno besplatno obrazovanje i usavršavanje.

Cilj je uključiti najmanje 15 mladih neaktivnih osoba kojima će se u sklopu projekta pružiti podrška prilikom aktivnog uključivanja na tržište rada, raditi na njihovom osobnom i profesionalnom rastu i razvoju i u konačnici, sukladno njihovim individualnim planovima, mogu upisati program obrazovanja/usavršavanja.

Projekt se provodi u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Šibenik, Centrom za socijalnu skrb Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Knin koji će aktivno sudjelovati u aktivnostima detektiranja, informiranja i edukacije pripadnika NEET skupine na području Šibensko – kninske županije, posebno obuhvaćajući ruralna područja.

Ukupna vrijednost projekta je 1.362.480,00 HRK, a financiran je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Ugovoren je u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Zainteresirani se mogu javiti na na e-mail adresu:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj telefona 022/312 171
Više o projektu i projektnim aktivnostima možete pratiti na web stranici http://www.inkluzija-sibenik.hr/

Odluci i Kreni plakat